Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

02.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

11.03.2024 Увага! 08.03.2024 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення корпоративного управління»

Всі новини Підписатись
 
Календар

Компанія "Емкон" запрошує взяти участь у черговому семінарі на тему "Дематеріалізація цінних паперів. Від «А» до «Я»", який відбудеться 28.01.2011 року в м. Києві.

Рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 23.11.2010 №1757 внесено зміни до Положення про порядок переведення випуску акцій документарної форми існування у бездокументарну форму існування, затвердженого рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 30.06.2000 №98.

Як тепер проводити дематеріалізацію акцій? Чим потрібно керуватися від час прийняття рішень та оформлення документів?

Для надання необхідних роз'яснень акціонерним товариствам, Компанія "Емкон" проводить черговий семінар на тему "Дематеріалізація цінних паперів. Від «А» до «Я»", на якому представники акціонерних товариств зможуть отримати практичні поради та проконсультуватися щодо проведення дематеріалізації з провідними фахівцями Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, депозитаріїв, зберігачів та компанії "Емкон".

Учасники семінару дізнаються, які зміни були внесені в нормативно-правові документи, як застосовувати ці зміни при проведенні процедури дематеріалізації, отримають практичні поради з досвіду лекторів, матимуть можливість отримати відповіді на запитання, обговорити спірні моменти, обмінятися досвідом з усіма учасниками семінару, а також отримають Пакет документів для проведення дематеріалізації акцій та методичний матеріал "Дематеріалізація цінних паперів від "А" до "Я", що включають в себе інформацію про основні етапи дематеріалізації, строки, яких необхідно дотримуватись під час дематеріалізації, документи, які необхідно підготувати для проведення дематеріалізації, відповідні законодавчі та нормативні документи з урахуванням внесених до нормативно-правових документів змін.

Програма семінару

09:30-10:00 – Реєстрація учасників семінару. Кава-брейк

10:00-11:30 – Як прийняти рішення про дематеріалізацію цінних паперів. Які питання потрібно розглядати органам, які приймають рішення, що повинне містити рішення про дематеріалізацію, вимоги до повідомлення про дематеріалізацію.
Доповідач – представник ДКЦПФР

11:30-12:30 – Бездокументарна форма існування акцій. Функції депозитарію при організації обігу цінних паперів та взаємодії з емітентами цінних паперів при проведенні загальних зборів акціонерів та в інших випадках, передбачених законодавством України.
Доповідач – радник Голови Правління ПрАТ "Всеукраїнський депозитарій цінних паперів" Гнатюк Ірина Володимирівна

12:30-13:30 – Кава-брейк

13:30-14:30 – Функції зберігача при організації обігу цінних паперів. На що потрібно звернути увагу при виборі зберігача в процесі дематеріалізації цінних паперів.
Доповідач – представник зберігача

14:30-15:30 – Практичні поради щодо переведення випуску цінних паперів в бездокументарну форму.
Доповідач – виконавчий директор компанії "Емкон" Ступак Олена Володимирівна

Для участі в семінарі надішліть, будь ласка, факсом або електронною поштою заповнену заявку або заповніть анкету на нашому сайті.
Увага! Кількість учасників обмежена.

Адреса проведення семінару: м.Київ, вул.Фрунзе 40, корпус Р, офіс 302 (М. Тараса Шевченка)
Схема проїзду

Вартість участі (без ПДВ) – 800 грн.
Для двох та більше учасників від одного підприємства - знижка 10%.
Для учасників, які брали участь в інших семінарах компанії «Емкон», додаткова знижка 5%.
Для членів ПАКУ, ПАРД та УАІБ - спеціальна додаткова знижка 10%.

Будемо раді, якщо Ви приєднаєтеся до учасників нашого семінару!

З пропозиціями та запитаннями звертайтесь
за тел. +38 (044) 379-16-72, 379-16-73
e-mail: seminar@emcon.com.ua
контактна особа Дарменко Олена Анатоліївна

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"